up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Welke broek heeft mijn kind nodig?

Een broek

Broeken zijn een kledingstuk dat misschien in Centraal Azië is begonnen, van de tailleband tot aan de enkelbotten wordt gedragen, waarbij beide benen afzonderlijk zijn opgenomen in plaats van met een doek over beide benen zoals in jurken, kilts en pakken. Kinderbroeken zijn er in verschillende kleuren en designs. Je kunt de kinderbroeken kopen bij Adidas originals , Jack and Jones , Nike en Vans .

Jongens Broeken

Jongensbroeken zijn uitstekend omdat ze lang meegaan. U hoeft ze niet eens de hele tijd te wassen dat u ze gebruikt. Hoe meer je ze wast, hoe meer schade en splitsing ze krijgen. Jongensbroeken kunnen ook als modekleding worden gebruikt.

Tips om een broek te kiezen

• Voordat u een gloednieuwe broek kiest, wilt u er zeker van zijn dat deze uw lichaamsvorm vergroot en u er goed uit laat zien.
• Het beste paar moet beginnen bij de taille en helemaal doorlopen tot aan de bovenkant van de schoenen die u gebruikt of er een klein deel van uitmaken. Kies nooit een lange broek die uit je schoenen bestaat en die stevig moet worden vastgemaakt met een band.
• Als je een broek probeert te kiezen die bij je taille past, meet dan gewoon je taille en het figuur dat je krijgt is het figuur van je broek. De taille mag niet te hoog of te laag zijn; het zou ideaal moeten passen op uw taille.
• Natuurlijke stoffen zijn altijd de meest geschikte optie, omdat ze geen jeuk veroorzaken en prettiger op je huid lijken omdat ze luchtig zijn.


clouse menu Afronden