up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Hygiëne

Hygiëne mode

Bekijk onze enorme selectie in Hygiëne! Koop al uw mode artikelen aan buitengewoon lage prijzen bij dressinn.

Merken in Hygiëne

Top producten in Hygiëne

Hoe zorg je voor een goede hygiëne voor je haar en lichaam?

Hier zijn enkele accessoires voor een goede hygiëne als volgt:

Lichaam

Body wash: Antibacteriële body wash is efficiënt in het elimineren van bacteriën terwijl het stof, overtollige olie, geur, zweten en make up van je huid verwijdert.

Deodorant: uw lichaam in staat stellen om zweetvrij te worden door gebruik te maken van het directe proces. Ontstopte okselporiën. Verminder de prikkelbaarheid van de oksel. Verbeterde algemene ontgifting van het lichaam door transpiratie.

Haar

Shampoo: Ze dienen als reinigende of schuimende doeners die verontreinigingen uit het haar verwijderen. De componenten in shampoo zijn gemaakt om meer rustgevend te zijn voor het haar en de externe bedekking van het haar vanaf het begin te behouden.

Olie: Oliën kunnen u helpen om de conditie van uw haar te verbeteren met een zeer beperkte kans op bijwerkingen tegen een redelijke prijslimiet. Ze zijn ook comfortabel aan te brengen.

Intieme hygiëne

Intieme wasbeurt: Een intieme wasbeurt is een suspensie die voornamelijk wordt gevormd voor de intieme hygiëne van vrouwen. Het helpt bij het behouden van de beste pH waarde en trekt vaginale ongemakken weg. Door constant de was te gebruiken, ziet u er fris uit en vermindert u zelfs prikkelbaarheid en onaangename geuren.

Scheren

Scheerschuim: Scheerschuim wordt gebruikt voor een scheerbeurt. Het vormt een vlakke veiligheidslaag tussen het scheermesje en de huid, zorgt voor minder weerstand en vermindert de kans op roodheid, scheerletsel en pijn, en minder snijwonden en vlekken. Scheerschuim zal je huid hydrateren als het de juiste ingrediënten voor de klus bevat.

Producten voor lichaams en haarhygiëne kun je kopen van merken als Billabong, Dior, Calvin Klein, Cerda Group, Laconme, Yves Saint Laurent.

clouse menu Afronden