up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start flecha Heren accessoires flecha flecha

Zonnebrillen

()
load

Wat is de nieuwste trend voor zonnebrillen?

Zonnebrillen zijn een soort beschermende brillen die voornamelijk bedoeld zijn om intens zonlicht en schijnbaar hoogenergetisch licht te beschermen tegen schade aan of irritatie van de ogen. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een zonnebril is dat ze je ogen beschermen tegen de ultraviolette stralen van de zon. UV stralen kunnen nadelige gevolgen hebben voor de ogen. Heren zonnebrillen zijn er in verschillende stijlen. U kunt herenzonnebrillen kopen bij Superdry , Adidas originals , Jack and Jones , Timberland .

Nieuwste trend voor zonnebrillen

Magere zonnebril
Skinny zonnebrillen hebben een dun en klein montuur. Ze kwamen het lopende jaar terug met vergelding en kregen al snel volgers die zich aan deze mode hielden. Veel sterren combineerden ze in hun dagelijkse kleding en gebruikten ze met zowel informele als rode loper uitgaven.

Zonnebril met spiegelglas
Toen werd er een zonnebril met spiegelglas gemaakt met jou ter nagedachtenis. Deze zonnebril kan zowel klassiek als chic zijn. Ze zijn tegenwoordig erg populair en veel mensen dragen deze zonnebril graag. Er zijn veel verschillende kleuren en stijlen op de markt.

Doorzichtige zonnebril
Integendeel, het einde van de trend zijn transparante en doorschijnende zonnebrillen. Ze zijn in sterke strijd met fris gekleurde monturen voor de selectie van zonnebrillen van betekenis. Professioneel bescheiden, heldere en glazige zonnebrillen zijn nu in de mode.

Stijlvolle gekleurde zonnebril
Een van de belangrijkste zonnebriltrends die is ontstaan uit de as van het huidige jaar en vandaag de dag nog steeds blijft kloppen, is de getinte zonnebril. Deze zonnebrilmode wordt geleverd met een prisma van tintkleurselecties voor de lenzen. Kies uit zonnebrillenglazen die zich uitstrekken van lichtblauw en zonnestralen geel tot roze en verkoold perzik.


clouse menu Afronden