up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Väskor flecha flecha

Ryggsäckar

()
load

Punkter att tänka på när du köper en ryggsäck

Ta en titt nedan på några viktiga punkter som du måste fokusera på när du köper de bästa ryggsäckarna;

Material
Det är en av de viktigaste punkterna som du bör tänka på. De flesta ryggsäckar är gjorda av två grundmaterial som är fiber och nylon. Fiber är ett dyrt men lättare material medan nylon är billigare och tyngre. Båda dessa material är dock hållbara och funktionella och du kan välja dem för camping, vandring eller någon utomhusresa.

Storlek
Att veta rätt storlek på ryggsäcken du behöver är alltid ett svårt val. Det finns många faktorer som avgör storleken och volymen på din ryggsäck, till exempel vart du planerar att gå, hur länge du kommer att stanna där och hur mycket avstånd du behöver gå. Se till att storleken ska räcka för att behålla alla viktiga redskap och saker du behöver för resan. Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar och Nike erbjuder ett brett utbud av ryggsäckar för kvinnor.

Varaktighet
Hållbara och slitstarka material är de viktigaste punkterna du bör tänka på när du köper en ryggsäck. Se också till att designerryggsäckarna har tillräcklig vaddering så att du enkelt kan bära dem på ryggen.

Invändig ram
Eftersom du vill att en ryggsäck ska vara lättare, se till att den har en mindre skrymmande ram inuti. Kipling ryggsäcken du väljer måste vara tillverkad av högkvalitativt material och bra design och kan bära upp till 35 kg.

Bekvämlighet
Sist men inte minst måste du tänka på komforten i ryggsäcken du väljer. Det finns olika längder och kapacitet på ryggsäckar som ofta är justerbara. Se till att höftbältet är bekvämt och att ryggsäckens storlek ligger nära din rygglängd.


clouse menu Stänga