up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Väskor flecha flecha

Resväskor

()
load

Vilken är den bästa resväskan för mig?

Typer av bagage, väskor och förpackningar

I allmänhet finns det tre huvudkategorier av resväskor: resväskor på hjul, resepaket och resedufflar. Det är viktigt att veta var du reser, hur du ska dit och hur länge du kommer att stanna innan du väljer någon väska. För att lösa denna utmanande uppgift bryter vi ner urvalet av olika typer av väskor efter deras stil, storlek, hållbarhet och vikt.

Hjulbagage

Den största fördelen med resväskor på hjul är att de är lätta att transportera och kan gå runt på gatorna på ett smidigt sätt. Hjulbagaget är indelat i tre olika stilar, rullande bagage, hjuldufflar och hjulryggsäckar. Superdry , Adidas originals , Nike och New Balance erbjuder det bästa utbudet av resväskor för kvinnor och resväskor för män.

Resepaket

De är resevänliga ryggsäckar och perfekta för områden där hjulbagage inte är lämpligt. De liknar andra ryggsäckar när det gäller hur du bär dem och det stöd de ger. Dessa är dock de bästa resväskorna som har många organisationsfickor, blixtlås och remmar för bättre stöd och säkerhet.

Resor duffels

Dessa resväskor kan sträcka sig från grundläggande modeller till hjuldufflar med utdragbara handtag. De är rymliga och erbjuder tillräckligt med förvaring för packning av kläder och redskap. Resedufflar har många fickor för att förvara viktiga föremål som gör det lätt att komma åt under resan. Duffelväskor finns i många storlekar, så välj den som passar dina resebehov.

clouse menu Stänga