up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Väskor flecha flecha

Portföljer och datorväskor

()
load

Välj det bästa bärbara fodralet för dig

Huvudsyftet med bärbara datorfodral är att skydda din bärbara dator och säkerställa säker bärbarhet när du reser. Fodralet bör också ge lagring för att behålla alla bärbara tillbehör.
Superdry , Lacoste , Napapijri och Le Coq Sportif designar och producerar de bästa bärbara fodralen för kvinnor. Nedan följer några viktiga funktioner som bör beaktas när du väljer det bästa bärbara fodralet för dig;

• Du måste se till att den bärbara datorn sitter bekvämt inuti fodralet. Se till att blixtlåset lätt kan stängas och öppnas med den bärbara datorn inuti.
• Det är bra att välja en softshell damportfölj i motsats till traditionella hårdskalskal som portföljer. Ett mjukt fodral håller den bärbara datorn säkrare inuti, medan en bärbar dator kan rusa runt i ett hårt fodral.
• Du måste se till att fodralet ska ha flera fickor för förvaring av tillbehör.
• Vi rekommenderar att du väljer ett bärbart fodral med dragkedja framför snäpp, spärrar eller spännen.
Portfölj för män bör ha både axelremmar och bärhandtag.

Vilket material är bäst för bärbara datorfodral?

Några av de mest populära alternativen är nylon, polyester och neopren, eftersom de är relativt starkare, hållbara och har vattenavvisande egenskaper. För foder för bärbara datorer används mikrofiber, ull och plyschmaterial. De flesta hardshell laptopfodral för män är gjorda av plast.

clouse menu Stänga