up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Väskor flecha flecha

Midjebälte

()
load

Hur man väljer en bältesväska

Fanny förpackningar eller ryggsäckar väcker minnen från 1980 talet. Idag har dessa väskor i slingstil helt förändrat hur du bär dem tidigare. För att bära personliga tillhörigheter i stil har en bältesväska blivit det mest populära valet i dessa dagar.
Knyt den runt midjan eller lyft den över axlarna, bältesväskor är ett favoritalternativ för fashionistas över hela världen. Men innan du köper designerbältesväskan är det nödvändigt att överväga några punkter som hjälper dig att välja den bästa bältesväskan. Låt oss ta reda på det nedan;

Bältets längd

Fanny förpackningar finns i olika storlekar och passar inte alla. Vissa bältesväskor har längre band än andra. Om du är villig att bära den över kroppen eller över axlarna, köp en justerbar rembältesväska för att passa din storlek korrekt.

Material

Bältesväskor ska vara hållbara och starka men ändå lätta. Eftersom du ska bära den då och då måste den vara lätt att torka och tvätta. Läder, nylon, bomull och PU är de vanligaste materialen som används i bältesväskor.

Fickor, vattenflaskhållare, organisation

En designerbältesväska av god kvalitet måste ge plats för viktiga saker. Större bältesväskor har många fack med dragkedja för förvaring och är idealiska för äventyr och vandringsturer. Levis , Superdry , Adidas originals , Nike och New Balance erbjuder den bästa kollektionen av bältesväskor för män och bältesväskor för kvinnor.clouse menu Stänga