up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka pikétröjor är bättre för tjejer?

En pikétröja är en av de mest populära och mångsidiga bitarna av plagget. Det är en garderobklammer och du kan hitta den i nästan alla herr och damskåp. Helst är pikétröjor sommarkläder. Från sportkläder till vardagskläder, en polotröja kan sändas i många olika stilar med garderobsprodukter som shorts, byxor och till och med byxor. Oavsett om du vandrar runt i staden eller njuter av stränderna, är polotröjan vanligtvis synlig överallt.
I den här artikeln kommer vi att upptäcka de olika typerna av pikétröjor enligt tyg, och hur du kan välja det bästa för dig;

Blandad
Blandade tygpikétröjor är den vanligaste typen som finns på marknaden. De är inte lika hållbara som bomull och ger bäraren mindre komfort. Om du har en budget kan du köpa den.

Prestanda
Performance pikétröjor som namnet antyder är vanligtvis utformade med idrottare i åtanke. De är hållbara, luktbeständiga, andas och erbjuder UV skydd. Dessa pikétröjor är lätta och tillverkade av syntet och en blandning av olika material.

Polyester
Även om polyesterpikétröjor är resistenta mot färgning och inte krymper och rynker, är de inte bra när det gäller andningsförmåga. Därför är det inte ett bra alternativ eftersom du kommer att svettas mycket.

Bomull
Bomullspolo skjortor har förmåga att transportera, hållbarhet och andningsförmåga som gör dem till det mest populära valet bland alla. Timberland , Lacoste , Adidas och Tommy Hilfiger erbjuder det bästa utbudet av pikétröjor för pojkar!clouse menu Stänga