up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Tjejkläder flecha flecha

Klänningar

()
load

Typer av klänningar

Barnkläder är det växande segmentet på detaljhandelsmarknaden nuförtiden, och kraven blomstrar varje dag som går. Med nya och trendiga mönster som lanseras varje säsong kan vi se ett stort utbud av kläder för både pojkar och flickor. Dessa klänningar är mestadels gjorda av bomullstyg eller en blandning av bomull och andra material för att ge enkel rörelse och största komfort för dina små. Här är de mest populära modevalen för klänningar som påverkar marknaden, ta en titt nedan;

Klänningar med lager upp

För vår , höst och höstmånaderna är lager av plagg den mest trendiga och iögonfallande mode stilen. Du kan bära en enkel enfärgad t shirt med en jacka i kontrastfärg, ihop med denim och stövlar, för att ge ett fantastiskt utseende.

Transparenta och rika texturerade tyger

Att kombinera två olika tygfamiljer genomskinliga med rika ger ett spännande upproriskt utseende. Adidas originals , Nike , Puma Select och Replay är de mest kända märkena för barnklänningar.

Klänningar med remsor

Stripdesigner har alltid varit trendiga och de är på mode igen. Oavsett om de är breda eller smala, är klänningar med vertikala remsor det bästa för dina barn. Det ger lite mer söthet till dina barn.

Paljetter och glitter

Paljetter och glitter är igen på modet och trendigt nu. Dessa typer av klänningar är perfekta för fester och speciella tillfällen. Barn ser bedårande ut i glänsande kläder som tar deras söthet upp ett snäpp.

clouse menu Stänga