up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Typer av jackor

Innan vintern kommer är det dags att kontrollera din garderob igen och lägga till några snygga men varma jackor till den. Du behöver inte lägga undan din modekänsla genom att lägga dig för mycket, det finns ett komplett utbud av jackor och huvtröjor som svettjackor, vindjackor, tryckta jackor för tjejer för att hålla dem varma såväl som på modet på vintrar. Ta en titt nedan på några av de vanligaste jackorna för tjejer ;

Beskuren jacka
Beskuren jacka slutar vid eller ovanför midjan. Dessa jackor har tagit över modegatorna över hela världen. Beskurna jackor finns i en mängd olika material, färger, mönster och stilar.

Läderjacka
Läderjackor har alltid varit i trend under vintrarna. Med denim och ett par skor är du redo att gå i ett mysigt och varmt modeplagg. Superdry , Adidas originals , Jack and Jones och Nike erbjuder jackor av bästa kvalitet.

Jeansjacka
Jeansjackor har varit den mest populära bland alla för modemedvetna kvinnor. Du kan bära dem under vandring eller under resor. Denim ger en perfekt hunk look. De kan gå i kjolar, jeans och klänningar.

Huvjacka
Trenden med jackor med huva blir populär i dessa dagar och nästan alla jackor kommer med en huva. Det finns inget behov av att bära extra huvudbonader för att skydda ditt huvud mot vind och kyla.


clouse menu Stänga