up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad är en hoverboard?

En hoverboard är en tvåhjulig, batteridriven, flyttbar enhet som också allmänt känns igen som en självbalanserande skoter. Hoverboards är det mest avancerade sättet inom egenutvecklad mångsidighet. Vanligtvis fungerar dessa maskiner som elektriska skateboards och består av ett golv för föraren, som ligger mellan två hjul och drivs av massiva litiumjonbatterier. Du kan köpa en hoverboard från Elements , Ninebot , Razor , Whinck .

Terräng Hoverboard

Terräng hoverboard kommer att glida över även den svåraste marken. Med ett par hjul och ett gyroskop tillåter terrängens hoverboard dig att reglera din hastighet och handling genom att justera och böja. Vissa terräng hoverboards är till och med implementerade för att köra "off roading", vilket indikerar att de är tillräckligt starka för att röra sig över ojämn, grov mark.

Typer Hoverboard

De tre centrala typerna är:

1. Klassiska hoverboards har standard 6,5 "hjul och ramstil utan snabbbalansläge. Den använder ett gyroskop för att köra och hålla ryttaren upprätt
2. Offroad hoverboards framhäver mer rymliga 8 "+ hjul och 350 watt motorer. De kan hantera precis vad du än sätter dem i och är mer lämpliga för mer komplexa förare.
3. Självbalanserande hoverboard har en självbalanseringsfunktion som håller brädet helst även på marken med eller utan förare. Den använder sitt interna gyroskop för att kompensera alla konflikter.


clouse menu Stänga