up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Pojkar kläder flecha flecha

Underkläder

()
load

Hur väljer jag underkläder för pojkar?

Pojkarunderkläder är kläder som används under ytterklänningar, normalt i nära anslutning till huden, även om de kan innehålla mer än ett enda lager. Pojkarunderkläder minskar din chans att gå sönder i grenen. Barnunderkläder tillgodogör sig svettning bra, till skillnad från byxor, jeans och shorts gemensamt, vilket håller dina barn torra. Vissa barnunderkläder är byggda av svettavvisande material som innehåller och gör att svett torkar snabbt. Du kan köpa underkläder från Jack and Jones , Puma , Tommy Hilfiger , Pepe Jeans .

Tips för att välja underkläder

• Du kommer att kunna få den exakta storleken på dina underkläder utöver märken om du identifierar din midja och höftstorlek. Använd ett bandmått för att reglera din faktiska midja och hela delen av dina höfter så att du kan välja den lämpligaste storleken för din kropp.
• Bomull är ledande när det kommer till lämpliga underkläder eftersom det är luftigt. Det indikerar att nederbörd inte kommer att begränsas i materialet så att dina underkläder inte kommer att svettas och du behöver inte lida så mycket av bakterie och svampsjukdomar.
• Om du svettas mycket eller sannolikt får rodnad eller skav, ger boxaren tillräckligt med luftflöde. För den lämpligaste passformen under kläder, helst ett set som har mindre, tunnare ben och ett stretchigt midjeband.
• Hög midja underkläder kan också vara ett bekvämt alternativ om du är kurvig eller har en timglas kropp.
• Köp alltid från ett pålitligt varumärke och kontrollera kundrecensionerna av produkten.


clouse menu Stänga