up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer jag en t shirt för pojkar?

T shirts är det sätt som tygskjortor kallas efter T formen i dess form. I allmänhet har den små ärmar och en rundad halsringning, knuten till en besättningshalsring, som är utan krage. T shirts är vanligtvis tillverkade av ett flexibelt, lätt och blygsamt material och är enkla att tvätta. Pojkar t shirts finns i en mängd olika färger. Du kan köpa pojkars t shirts från Adidas originals , Jack and Jones , Nike , Vans .

Tips för att välja T shirts

• Varje företag och tillverkare presenterar din klädsel i tre grundstorlekar som små, medelstora och stora. Du kan också upptäcka de stilar du föredrar i ytterligare större storlekar också. Men välj alltid storlek och stil på t shirten enligt din kroppstyp.
• Ditt val av en klassisk t shirt kräver en Vee hals som lockar ögat djupare och ger höjdinverkan. V halsar bör dock monteras längst ner i nacken och inte avslöja för mycket av bröstområdet.
• Om du har en genomarbetad kropp, välj en t shirt som är avsedd för din kroppssammansättning. Gör inte blunderna med att köpa en kortare tee. Det beror på att en kortare tee också blir kortare i bredd.
• Dessa skjortor passar dig ordentligt vid axlar och armar men har en mer avslappnad passform vid midjan.
• Kanske är den viktigaste egenskapen hos den perfekta t shirten kvaliteten. T shirts är beredda i olika textilier, kostnader och etiketter, men du kan inte gå längre än med högklassiga kläder.


clouse menu Stänga