up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer jag pyjamas för pojkar?

Pyjamasuppsättningar

Kvalitetspyjamas apparater är att ge dig en känsla av snugness så att du kan uppleva en bekväm natts sömn utan att bry sig om herrelösa band eller ytterligare band avancerar i ryggen eller sidorna medan du sover. Pyjamasuppsättningar är vanligtvis enkla i sin design för ovanstående syfte.

Pyjamas för killar

Vanligtvis består pyjamas för killar av en skjorta och byxa blandning skapad av lätt material, till exempel flanell eller lättviktsduk. Pyjamas för pojkar bärs vanligtvis som nattdräkter med otäckta fötter. Det finns en mängd olika barnpyjamas. Du kan köpa barnpyjamas från Timberland , Tommy Hilfiger , BOSS , Calvin Klein .

Tips för att välja pyjamas

1. Välj pyjamas som känns tillförlitliga när du tar på dig dem. Att vara avgörande för vad dina pyjamas är gjorda kan också hjälpa till att hantera din kroppstemperatur hela natten, vilket i sin tur kan stödja mer tillfredsställande vila.
2. När du köper pyjamas, tänk på mer än bara tyget. Passar bekymmer, eftersom lösare pyjamas rör sig smidigare över kroppen när du sover, snarare än att sträcka eller böja.
3. Detaljer som knappar, hakar och etiketter kan bli osäkra om de kittlar eller på annat sätt stör dig hela natten.
4. Var också säker på att någon elastik inte är extremt tät för att dela upp cirkulationen eller att den är för lång för att glida av när du slumrar.
5. Välj alltid pyjamas från ett pålitligt märke.


clouse menu Stänga