up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Pojkar kläder flecha flecha

Pikétröjor

()
load

Vilka pikétröjor är bättre för barn?

Polotröjor

En pikétröja är en slags skjorta med en krage, ett slitshalsband med två eller tre knappar och en godtycklig luftficka. Pikétröjor är normalt kortärmade; de antogs av polospelare. Pikétröjor för pojkar kan också användas som fritidskläder. Du kan köpa pikétröjor för pojkar från Timberland , Lacoste , Adidas , Tommy Hilfiger .

Tips för att välja pikétröja

1. Den bakre fållen på din pikétröja får inte sjunka lägre än de bakre fickorna på dina byxor eller jeans. Det får inte vara högre än din fåll och inte djupare än flera centimeter under din bälteslinje.
2. Ärmlängden på pikétröjan ska hålla ungefär mitt under din bicep och inte sträcka ut sig mer än två tredjedelar under armen ovan.
3. Sammantaget måste den perfekta pikétröjan säkerställa att den ligger nära din kropp.
4. Det måste likna monterat men inte verka för tätt. Kom ihåg att ju snyggare din form är, den mer hänsynsfulla passformen men du behöver inte heller att den är tät.
5. När du väljer din favoritpiké är det viktigt att du väljer rätt tyg. Idag framställs polos i en mängd olika material från polymeriserat till naturmaterial.
6. Tygkomposition spelar också en roll vid val av en pikétröja. De mest välbekanta stickade mönstren för polotröjor är stickade i pique och jersey.


clouse menu Stänga