up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Pojkar kläder flecha flecha

Huvtröjor

()
load

Från vilka material är tröjor och huvtröjor?

Tröjorna är de släta, helärmade, utan krage. Tröjorna är gjorda av slätt, genomträngligt material, som bomullskläder, med åtsittande eller stretchiga fållar och sällan dragsko vid midjebandet, vanligtvis vid muskulär träning för värme eller för att provocera svettning. Tröjor pojkar finns i en mängd olika nyanser. Du kan köpa sweatshirts pojkar, från Adidas originals , Jack and Jones , Nike , Vans .

Materialtyper av tröjor och tröjor

Bomull
Bomull är det mest utbredda materialet för alla typer av plagg. Bomull tillverkas av naturfiber och är extremt mjukt. Bomullströjor och huvtröjor används huvudsakligen som fritidskläder och sportkläder. Ämnet hjälper till att hålla kroppen torr, även under ansträngande övningar. Även om du springer länge kommer en bomullströja att garantera att du är lätt och inte trött från jobbet. Bomull är ett mycket lätt ämne och ger därför enastående anpassningsförmåga till kroppen.

Skinna
Fleecetröjor och huvtröjor serveras endast på vintern. Fleece är ett känsligt och gosigt material som består av bomull och ull. Dessa tröjor och huvtröjor är lämpliga för campare och vandrare som stiger upp på höga toppar som banar sitt spår mitt i sludan. En fördel med att använda fleece till dina hoodies är att fleecen inte plockar fläckar så snabbt.

Nylon
Nylon är ett polymeriserat material som verkar glänsande och ger ett stort fall till plagget. Även om nylon är ett begränsat val att välja för din anpassade hoodie design, om du tänker hålla dessa hoodies bara för ett speciellt kvällstillfälle eller fest, kan detta vara ett bra val.clouse menu Stänga