up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilka byxor behöver mitt barn?

Byxor

Byxor är en klädsel som kan ha börjat i Centralasien, bärs från midjebandet till fotleden, med båda benen individuellt snarare än med tyg som sträcker sig över båda benen som i klänningar, kilor och kostymer. Barnbyxor finns i en mängd olika färger och mönster. Du kan köpa barnbyxorna från Adidas originals , Jack and Jones , Nike och Vans .

Pojkar Byxor

Pojkbyxor är utmärkta eftersom de håller länge. Du behöver inte ens tvätta dem hela tiden när du använder dem. Ju mer extra du tvättar dem, desto högre skada och splittring får de. Pojkarbyxor kan också användas som modekläder.

Tips för att välja byxor

• Innan du väljer ett helt nytt par byxor vill du vara säker på att det förstorar din kroppsform och gör att du ser snygg ut.
• Det bästa paret bör börja från midjan och gå ända ner till huvudet på skorna du använder eller utgör en liten del av dem. Välj aldrig långbyxor som består av dina skor och som måste fästas ordentligt med ett band.
• Om du försöker välja byxor som passar din midja är det bara att mäta midjan och figuren du får är byxans figur. Midjan ska inte vara för hög eller under; den ska passa perfekt på midjan.
• Naturligt tyg är någonsin det mest lämpliga alternativet, eftersom det inte ger klåda och verkar mer behagligt på din hud eftersom det är luftigt.


clouse menu Stänga