up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Hygien

Hygien mode

Shoppa i vårat stora utbud av Hygien! Köp vårat mode material till konkurrenskraftiga priser i dressinn.

Märken i Hygien

Utvalda produkter i Hygien

Hur håller man god hygien för hår och kropp?

Här är några tillbehör för god hygien enligt följande:

Kropp

Body Wash: Antibakteriell kräm är effektiv på att eliminera bakterier samtidigt rensning damm, överflödig olja, lukt, svettningar och makeup från huden.

Deodorant: Gör din kropp svettfri genom att använda sin direkta process. Otäppta underarmsporer. Minska irritation i armhålan. Förbättrad allmän avgiftning av kroppen genom svettning.

Hår

Schampo: De fungerar som rengörande eller skummande görare som tar bort föroreningar från håret. Komponenterna i schampo är gjorda för att vara mer lugnande på håret och bevara hårets yttre täckning från grunden.

Olja: Oljor kan hjälpa dig att förbättra hårets kondition med en mycket begränsad risk för biverkningar till en rimlig prisgräns. De är också bekväma att applicera.

Intimhygien

Intimtvätt: En intim tvätt är en suspension som huvudsakligen bildas för kvinnors intimhygien. Det hjälper till att hålla den bästa pH nivån och drar tillbaka vaginal oro. Om du ständigt använder tvätten verkar du fräsch och till och med minska irritabilitet och stötande lukt.

Rakning

Rakkräm: Rakkräm används för rakning. Det bildar ett plant säkerhetsskikt mellan rakhyveln och huden, vilket ger mindre motstånd och minskar risken för rodnad, rakapparatsskador och ömhet och färre skärsår och märken. Rakkräm återfuktar din hud om den innehåller rätt ingredienser för jobbet.

Du kan köpa produkter för kropps och hårhygien från märken som Billabong, Dior, Calvin Klein, Cerda Group, Laconme, Yves Saint Laurent.

clouse menu Stänga