up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrskor flecha flecha

Träskor

()
load

Hur väljer man träskor för män?

Träskor för män
Träskor för män är ett slags skor som helt eller delvis är tillverkade av trä. Sulan på ett par träskor för män ska vara robust och skyddande, men jämn och plan för att ge en markkänsla som är lämplig för fotkomfort. Du kan köpa träskor från Crocs , Sebago , Birkenstock , John Smith .

Träskor
Träskor sandaler tillverkas i alla varianter av olika stilar och mönster. Men i första hand har träskor sandaler vanligtvis täta, något styva sulor med en rimligt blygsam topp. De är gjorda för att glidas på fötterna. Täppsandaler har inga band eller koppel för att säkra dem på plats.

Crocs Classic Clog
Träskor som består av gummi identifieras som Crocs klassiska träskor, kanske enkla att glida på och de är utmärkta för dina fötter. Crocs klassiska träskor ger utmärkt bågstöd. Dessa skor säkrar foten tillräckligt.

Tips för att välja träskor för män

1. Var säker på att sulorna är tillräckligt långa för att passa dina fötter bekvämt. 2. Se till att träboxen på träskor är bred och avslappnad så att tårna kan röra sig. Denna modifiering gör att tårna kan slappna av och gå lätt.
3. Läder av hög kvalitet är mer effektivt för dina fötter än de konstgjorda materialen som används i träskor av mindre kvalitet.
4. Plockstilar med trä innersulor gör att träsko kan slappna av din fot medan du torkar svett.
5. Välj träskor som passar fötterna ordentligt. En mycket kort storlek är mycket störande och mycket stor storlek är också svår att flytta. Så välj den storlek som passar rätt.


clouse menu Stänga