up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrskor flecha flecha

Stövlar och tossor

()
load

Hur väljer man stövlar för män?

Stövlar är ett slags speciella skor. De flesta stövlar täcker huvudsakligen foten och fotleden, medan vissa också innehåller en del av kalven nedan. Vissa stövlar når upp till benet, sällan lika långa som knäskålen. Herrskor finns ofta i svarta och bruna färger. Du kan köpa herrstövlar från Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones .

Ugg stövlar för män

Ugg kängor för män är ett mode för fårskinnsstövlar med ursprung i Australien. Herr ugg stövlarna är vanligtvis tillverkade av tvåfasad fårskinn med päls på fodret, ett solbrännt yttre överdrag och en polymeriserad bas. Dessa stövlar bärs för värme och komfort.

Dr Martens stövlar

Dr Martens stövlar har luftdämpade bottnar, så att turnera och resa i dem är mycket bekvämt. De är tillverkade av vegansk standardhud. Därför är de mycket uthålliga. De flexibla bottnarna i Dr. Martens stövlar justerar de flesta böjar mycket jämnt och stoppar därför obehag i fotens kurva.

Tips för att välja stövlar för män

1. Föredra platta stövlar eftersom de är mycket mer gynnsamma för dina ben. Om du inte är nöjd med platta stövlar, leta efter mode med korta klackar en tum eller två de är bekväma att resa i.
2. Höger för närvarande över fotled stövlar med en rund front ser snygg ut. De ser fantastiska ut med byxor och en lång kappa. Se till att de inte är trånga när du vrider benen.
3. De chicaste stilen med stövlar är dragkedja i slutet för smidig åtkomst. Rundad eller välvd front, korta klackar eller platta alla fungerar bra.


clouse menu Stänga