up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrskor flecha flecha

Flip flops

()
load

Vad är flip flops?

Flip flops är en slags sandal, vanligtvis används som ett slags slumpmässigt slitage. Flip flops består av en slät sula bunden löst på foten med ett Y format band som identifieras som en tårem som rör sig inom den första och andra siffran och genom båda fotytorna eller kan vara ett solidt stöd med ett band över alla tårna . Flip flops är mycket populära idag. Flip flops används också som fritidskläder för dagliga rutiner. Herr flip flops finns i många nyanser och utföranden. Du kan köpa Mens flip flops från Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike .

Nike flip flops

Nike flip flops är mycket bekväma att bära och har en mjuk design. Det rundade tåstödet begränsar skav, medan den lödderiga mellansulan ger den ideala mängden lättviktsstöd. Nike flip flops kompletterar en anpassad finish som ger vidhäftning och stabilitet.

Havaianas flip flops

Havaianas flip flops är perfekta för användning hela dagen i varmt väder. Släta, fodrade stringtrosor ger en stabil passform, medan fiskbensarrangemanget på botten och yttersulan håller istället för att glida.

Adidas flip flops

Adidas Flip Flops ger flexibel dämpning och bekväm stil. Dess nubuck i plast är elegant och mjuk. Nubuckbandet i plast är uthålligt och motståndskraftigt. Medan en skumfotsbädd ger stöd. Adidas flip flops tillåter bekvämt av och på. Deras EVA mellansula kuddar varje rörelse.

clouse menu Stänga