up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Underkläder

()
load

Typer av underkläder för män

Underkläder är det mest intima klädobjektet i en herrkollektion. Även om folk knappt kan se det, är det ändå mycket viktigt att välja de perfekta underkläderna som du kan ha hela dagen, precis bredvid din hud. Därför bör komfort vara av största vikt vid val av underkläder. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones och Nike erbjuder den bästa kvaliteten på herrunderkläder.

Typer och stilar av underkläder
Underkläderna finns i olika stilar och utföranden. I den här guiden kommer vi att förklara mäns underkläder.

Boxershorts
Boxershorts är löst sittande och ger lite stöd. Dessa shorts har en rak benöppning, ett elastiskt midjeband med en kort innerficka och en knappfluga och är de bästa underkläderna för män. Boxershorts är vanligtvis gjorda av absorberande material som bomull.

Tröjorna
Briefs kommer i en Y formad fluga, utan ben och minimal täckning, och identifieras av det elastiska midjebandet. Trosor har tillräckligt med tyg för att ge full täckning från midja till rumpa till lår. De är ett utmärkt val för män som vanligtvis bär snävare lågbyxor.

Boxer kalsonger
De är en blandning av båda typerna av herrunderkläder. De behåller sin bekväma passform hela dagen och är idealiska för fysiska aktiviteter. Kompressionsstrumporna är bra för träning och gym.clouse menu Stänga