up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

T-shirts

()
load

Hur väljer jag en T shirt för män?

T shirts är garderobklammer. Det är ett mångsidigt plagg och ett viktigt klädesplagg för män. Från arbetsplatsen till en avkopplande kväll vid flodstranden är en t shirt det perfekta valet att bära.
De är inte bara bekväma och hållbara, de är också snygga. Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Jack and Jones erbjuder olika mönster, färger och material i t shirts för män.
Ta en titt nedan på viktiga tips för att välja en t shirt;

Halsringstyp

Det finns flera halsstilar att välja mellan när du handlar för herr t shirts. Du hittar massor av stilar från djup VS rysning halsdesigner till rå fåll, båthals och skopad hals. Det är dock bra att hålla sig till de klassiska svarta t shirten med rund hals och ger ett sofistikerat utseende.

Tygval

Tygval är en av de viktigaste faktorerna som du måste ta hänsyn till när du köper t shirts. Män gillar att bära tjockare tyg billiga herr t shirts än lätta. Oavsett om t shirten ska bäras som ett underlag eller solo, ska det kännas som en andra hud. Bomull är det mest använda materialet i T shirts. Moderna tees finns i Tencel tyger som är svalare än viskos eller linne och mer absorberande.

Den perfekta passformen

När du väljer en t shirt, se till att den passar din kropp. En lös arm och dragande axel tee kommer att ge ett hemskt intryck av bäraren. Den klassiska t shirten slutar runt toppen av dina höfter. De långa stapelfibrerna Nike t shirts män är kända för att hålla längre, känns lättare och se tunnare ut.

clouse menu Stänga