up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Strumpor

()
load

Av vilket material är strumpor gjorda?

Strumpor är en av de mest underskattade kläderna; de bör dock ges lika stor betydelse som vi gör för våra klänningar och skor. När vi pratar om materialet är de flesta strumporna gjorda av en blandning av olika tyger. Även om det finns ett stort utbud av material som gör strumpor, är det bästa och vanligaste materialet bomull och ull som används i stor utsträckning.

Bomull
Bomull är det mycket använda materialet som används för strumpor eftersom det är lätt, andas, hållbart och absorberar fukt. Bomullsstrumpor är också lätta att tvätta. Även om bomull är ett av de dyraste materialen, används det ofta för att göra strumpor över hela världen.

Ull
Det näst mest använda materialet för att göra strumpor är ull. Tillverkarna använder högkvalitativ ull från får och andra djur. Strumpor av ull är varma, rynkbeständiga och andas. Dessa vita strumpor är vanligtvis tjockare och används oftast på vintrar. Ull är en bra isolator och fuktabsorberande.

Polyester
Polyestersockor är också mycket vanliga och billigare. De andas, absorberar fukt och torkar snabbt. Levis , Superdry , Adidas originals , Jack and Jones och Timberland är de ledande märkena som tillverkar herrstrumpor.

Silke
Siden används också vid tillverkning av coola strumpor i siden. Att vara de mjukaste, bekvämaste och lättaste strumporna i siden anses hålla fötterna torra, svala och sköna hela dagen.


clouse menu Stänga