up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Skjortor

()
load

Långärmad eller kortärmad för herrskjortor?

Skjortor finns i olika stilar vissa har långa ärmar medan andra har korta ärmar. Du måste välja en skjorta som passar din kroppstyp och komplettera din personlighet. Låt oss prata om båda stilarna nedan;

Långärmade skjortor

Långärmade skjortor är raseri nuförtiden. Varje man som klär sig snyggt måste ha dessa skjortor i sin garderob. Anledningen är att långärmade skjortor ger dig ett anständigt utseende och passar till nästan allt. Långärmade skjortor med rund hals är till exempel ett bra val för vardagligt bruk. När det gäller att köpa långärmade skjortor är det få saker du behöver tänka på. För det första ska materialets kvalitet vara bra. De flesta skjortorna är gjorda av bomulls och polyesterblandningar, men du bör välja den beroende på vädret. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones är de bästa tillverkarna av långärmade skjortor för män.

Kortärmade skjortor

De vanligaste t skjortorna för män har V form, U form eller rund hals och kort ärmstil. Det finns gott om attraktiva mönster, coola texter och konstverk tryckta på tees som gör dem tilltalande. T shirts finns också i ett brett utbud av tyger som bomull, polyester, syntet och en blandning av olika material. Du bör dock tänka på fukttransporterande förmåga, rynkbeständig lättvikt och komfortfunktioner när du köper den svarta skjortan.

clouse menu Stänga