up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Rockar och parkas

()
load

Hur många rockar behöver en man verkligen?

Du har förmodligen olika stilar av rockar i din garderob. Det är viktigt att ha flera alternativ att bära enligt tillfälle och väderförhållanden. Titta nedan på några typer av herrrockar och jackor som varje man borde ha;

Överrock
Överrock som namnet antyder är tänkt att bäras över alla andra plagg. Överrockar är en vinterklammer och vanligtvis snitt under knäet med stil. Dessa långa rockar är varma tack vare sin kraftiga konstruktion.

Traditionell rock
Traditionella rockar är lättare och kortare än överrockar. Det är i huvudsak basen från vilken alla andra lagervarianter har utvecklats. De kan kläs upp med valfri klänning och kostym året runt. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones är de mest populära tillverkarna av herr jeansjackor och jackor.

Duffle Coat
Dessa rockar är gjorda av tjockt, plysch och varmt ullmaterial. Duffelrockar känns igen av sina repfästen, huvor och träknoppar. Dessa rockar är den absoluta pärlan i alla pälsstilar och är gjorda av högkvalitativ italiensk ull.

Trench Coat
Trenchcoats är idealiska för extremt kalla väderförhållanden eftersom de är designade med kraftigt vattentätt material, design, breda lapels, midjebälten och dubbelknäppning med knappar. Denna kappa är ett underbart val om du inte vill bära ett regnskydd.

Vindtät kappa
Vindtäta rockar är ett alternativ till pufferjackor tack vare deras smalare konstruktion och enkla att packa funktioner. För friluftsentusiaster och aktiva människor är denna kappa det bästa valet.clouse menu Stänga