up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Pikétröjor

()
load

De bästa pikétröjorna för män

Pikétröjor är en garderobklammer och ett komplett modeuttalande på egen hand. Från idrottsmän till kändisar till offentliga personer är polotröjor extremt populära bland män.
Under årens lopp har pikétröjor flyttat från idrottsevenemang på banan till modeikonerna uppströms. Låt oss prata om de viktiga faktorerna som du måste tänka på när du köper den bästa pikétröjan för män;

Material

Leta efter det blandade materialet eftersom dess syntetiska natur gör dem mer hållbara och fläckbeständiga. Performance pikétröjor för män är å andra sidan mer funktionella och designade med idrottare i åtanke. De har luktresistenta, rynkbeständiga och andningsbara egenskaper. Polyester är det vanligaste materialet i pikétröjor.

Passande

Du måste förstå att även om pikétröjor ska vara slimmade ska de inte vara för trånga. Pikétröjor finns i olika stilar, till exempel en mjuk krage som ser slarvig ut med böjda kanter medan en mellanfodrad krage är ett bra val eftersom den behåller sin ursprungliga form. Jeansbyxor gör en bra kombination med pikétröjor.

Färger

Polotröjor finns i ett brett utbud av färger, men solida grundfärger är mer föredragna av män. Pikétröjor ger dig ett sportigt och trendigt utseende. Om du vill köpa polotröjor får du dem från ledande märken som Levis , Superdry , Adidas originals och Gstar .

clouse menu Stänga