up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer jag en kavaj?

En kavaj liknar en kappa eller jacka och anses allmänt lämplig för formellt slitage. Kanske måste varje man ha en i sin garderob. I den här guiden lär du dig att välja blazers för män genom att tänka på några faktorer;
I grund och botten finns det två huvudstilar av herrblazers som du kan välja när du handlar singel och dubbelknäppt. Ta en titt nedan på dem båda;

Enkelknäppta kavajer

Dessa kavajer eller kostymjackor har vanligtvis en, två eller tre knappar. De är perfekta för dejtkvällar till formella evenemang och bröllop. Enkelknäppta kavajer är bekväma att bära och ger dig ett klassiskt utseende.

Dubbelknäppta kavajer

Dessa kavajer är gjorda av tyg som viks över framsidan. De kommer vanligtvis med två kolumner med knappar. Dubbelknäppta kavajer anses vara lämpliga för mer formella evenemang.

Tyg av kavajer

Låt oss nu prata om blazer tyget. När du ska köpa en kavaj hittar du massor av tyger att välja mellan.
Du måste bestämma vilken som passar dina behov och är perfekt för evenemanget. Några av de vanligaste tygerna som används vid tillverkning av herrblazers är ull, tweed, linne, bomullstwill och sammet.
Slutligen måste du överväga rätt passform, material och stil av kavaj som passar din kropp. Gstar , Jack and Jones , Hackett och Dockers är de bästa tillverkarna av kavajer för män.

clouse menu Stänga