up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herrkläder flecha flecha

Badkläder

()
load

Vilka är de bästa badkläderna för män?

För många människor är simning en perfekt sport som inte bara håller dem i form och friska, utan det ger dig en avslappnad känsla av att vara i vattnet. Det är svårt att välja rätt baddräkter för att nå dina simmål. Innan du väljer rätt baddräkt för herrar, se till att göra en realistisk utvärdering av din kroppstyp och välj de badkläder som passar din fysik perfekt.
När det gäller simning är det möjligt att bli överväldigad med hundratals val från kända märken som Superdry , Gstar , Jack and Jones och Timberland . Du måste dock bestämma syftet med badkläderna du ska köpa. Om du använder den för tävlingsändamål, se till att de låter benen röra sig snabbt. Racingbyxor som Nike badkläder herrar är lätta och utformade med mindre tyg för att ge bättre benrörelse.

Bästa badkläder för män

Spandex
Badkläder som är gjorda av spandexmaterial är mer töjbara än andra. För lopp och tävlingar skulle denna baddräkt vara det bästa valet.

Polyester
Polyester är det mest populära materialet i herrbadkläder som är känt för att vara klorresistent och hållbart. De tenderar också att vara bekväma, lätta att tvätta, andas, snabbtorkande och mjuka.

Nylon
Om du letar efter något lätt och smidigt är en baddräkt i nylon det bästa valet. De är slitstarka, mjuka och bekväma.


clouse menu Stänga