up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Varför bär fler män smycken?

Saker avsedda för utsmyckning av menskroppen kallas herrsmycken. Medan moderniserade herrsmycken är gjorda av guld, silver eller platina, vanligtvis med värdefulla eller vanliga ädelstenar, utvecklades de från snäckskal, djurtänder och andra artiklar som användes som kroppspynt i antiken. Du kan köpa herrsmycken från Diesel, BOSS, Replay, Alpha Industries, Hackett.

Några av herrsmyckena

Kolla på
En klocka är det mest använda smycket i en mans outfit, och när det visas rätt kan det omedelbart värdigt hans utlägg. Från vardagliga armband till vanliga klädsel, det finns många olika klockdesigner och stilar.

Armband
Detta smycke är ett extra tillbehör som bör förbättra utseendet på din outfit, inte överväldiga den. Ett metallband eller ett robust läderalternativ i ett singelband eller högst en dubbelfolie är mycket lämplig. Dessa kommer att lägga till en blygsam touch och exakt lämpligt mått på kanten till en motsatt vanlig outfit.

Halsband
Håll ditt utseende perfekt och elegant med ett halsband. En guld eller silverkedja som är smal och liten är inte för stor och kommer att se bra ut när den matchas med en vanlig t shirt. Och du kan också hålla dem under din skjorta.

Ringar
Ringen är också ett smycke. Män brukade också bära ringar. Begränsa dig till en enda bandring i bestickssilver, en guld eller tvåfärgad färg med ett vanligt mönster och minst glans.

Manschettknappar
Manschettknappar är avsedda att hålla manschetterna på plats och bärs oftast på klädskjortor. Detta smycke bärs under mer formella evenemang. De visar din stil och även din personlighet.


clouse menu Stänga