up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man en slips?

En slips, eller bara en slips, är en stor tygdel, som vanligtvis används av män för att försköna idéer i hela halsen, lutad under skjortkragen och knuten vid halsen. Modifieringar inkluderar ascot, rosett och stickning. Herrslipsar finns i olika färger och utföranden. Du kan köpa herrband från Gstar , Jack and Jones , BOSS , Hackett .

Tips för att välja slips

Dimensionen
Liksom de flesta artiklar finns slipsar i olika former och mått. Det är avgörande att få en slips som passar bra med din kroppsstruktur och klänningen du kommer att bära. Skaffa blazer eller kostym som modell. Bredden på din slips ska hanteras av storleken på lapels på din kostymrock eller kavaj.

Sy
Syning kan vara den viktigaste egenskapen hos en slips att undersöka noggrant innan du köper. Rikta slipsen uppåt och nästan tre fjärdedelar av vägen nedåt, du bör se en massiv söm som möter varje ände av slipsen. Denna förstärkta söm är någonsin rak. Det finns många fördelar med att ha den hållbara sömmen på en slips

Tyg
Precis som de flesta artiklar i herrkläderna är tyget en linjal. Du förstår vad du lägger tid på inom herrmode och normalt har tyg en enorm roll i detta. Enligt min uppfattning är silke tyget av preferens när det går vidare till herrslipsen och borde bygga upp majoriteten av slipsarna i byrån.


clouse menu Stänga