up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Herr tillbehör flecha flecha

Mössor och kepsar

()
load

Vilka är de coolaste typerna av hattar?

Mössor för män

En keps är ett slags lätt och slät huvudbonad, normalt med visir. Kepsar har spetsar som passar väldigt nära huvudet. Mössor för män har alltid ett visir eller ingen kant alls. De är bekanta med informella och enkla inställningar och observeras i spel och stilar. Du kan köpa mössor för män från Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike.

Hattar för män

En hatt är en huvudbeklädnad som används för flera ändamål, inklusive en sköld mot vädersituationer, formella ändamål som högtidskonferens, religiösa ändamål, skydd eller som en modeassociat. I historien var herrmössor ett tecken på social rang. Vissa hattar har en skyddande roll. Du kan köpa herrmössor från Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike

Ascot hatt
Ascot hattar är ett populärt mönster i ullmössa. Den här typen av hattar för män kallas också Lip pin tyghatten. Hattens huvuddel är rundad och tät vilket presenterar den som en vanlig vinterhatt. Ascot hatten passar bra som en ceremoniell som en semi ceremoniell hatt för män.

Akubra hatt
Den enastående egenskapen hos denna manshatt är att hattens kant är bred och hattens övre del har skåror på båda planen. Denna buskhatt används populärt av män under en semester till hästkapplöpningen eftersom denna typ av hatt kan bygga ett cowboyinflytande.

Baseboll hattar
Baseboll hattar är helt enkelt gjorda av bomullstyg. De vanligaste nyanserna är gulaktiga, gröna och röda. Hattens charmiga drag är att hattens ovansida är böjd och hattens kant sträcker sig ut och det är svårt.


clouse menu Stänga