up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man halsdukar?

Halsdukar för män kallades sällan som franska ord cravats. Halsdukar för män var slipsens föregångare. Halsduken visas nu som ett autentiskt tillbehör för män. Halsdukar lindas runt halsen och används också för att ge värme på vintrarna. Du kan köpa halsdukar för män från Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones .

Tips för att välja halsdukar

• Välj ljusa halsdukar. Om du vill ha något som kommer att avlägsna dina kläder från ditt ansikte och ge en touch av pop, eller på kortast sätt genomföra en parallell variation till din hudton. Ljusa halsdukar är det bästa alternativet • Om du föredrar texturer, se till att fibrerna inte skadas, att sömmarna inte separeras och hålls ordentligt på plats. Välj också dina detaljer noggrant.
• Välj en mångfald av längder, mönster och diametrar. Ibland måste du slå in en halsduk i ett bekvämt litet omslag som du kan gosa i. På andra kan du bara behöva lite tyg för att dra in vinden i nacken.
• Det finns tyg och sånt för alla årstider. Bomull, siden och ull, även lätta, tunna fleecor, är utmärkta för våren och sommaren. Undvik konstgjorda fibrer som polyester eftersom de är svårare för huden att puffin, och de giftiga ämnena som används för att producera dessa trådar kan fortfarande hindra och skapa hudproblem för dem med känslig hud.


clouse menu Stänga