up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Typer av klockor

Ta en titt nedan på några av de olika typerna av klockor;

Elektronisk vs analog

Med urtavla finns det två typer av klockor, analoga och digitala armbandsur. Digitala klockor visar tid på skärmen med elektronik som Casio F91W; Äpple klocka. Medan analoga klockor använder det traditionella läget för att visa tid som timmar, minuter och sekunder eller ytterligare komplikationer. Därefter, efter rörelsestyp, finns det tre huvudkategorier av klockor;

Mekaniska klockor

Mekaniska klockor har rörelser gjorda av hundratals små bitar som håller klockan tickande för alltid. Dessa klockor är också kända som handlindade. Hackett , G shock , Seiko Watches och Orient Watches är de bästa tillverkarna av armbandsur.

Automatiska klockor

Med teknikens framsteg kom självlindande klockor på marknaden och tjänade enorm popularitet. I detta behöver du inte linda dem manuellt; snarare vindar de av den kinetiska energin i den egna handleden.

Kvarts klockor

Kvarts klockor är inte beroende av extremt komplexa mekanismer för att visa tid. De drivs av en elektronisk oscillator som regleras av vibrationer från kvartskristaller. På 1980 talet populariserades dessa klockor och idag har de flesta klockorna och armbandsuret kvartsrörelse.

Dykklockor

I allmänhet är en dykklocka vilken klocka som helst som används av dykare med 200+ vattentäthetskrav. Eftersom dessa klockor bärs av dykare tenderar de att vara större och måste lätt läsas i en extremt mörk miljö nedanför havet. Dessa klockor har en roterande ram som dykaren ställer in innan dykning, vilket hjälper honom att veta hur mycket syre som fanns kvar på tanken. Andra typer av klockor inkluderar klocka klockor, kronograf klockor, racing klockor och fält klockor.

clouse menu Stänga