up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka tillbehör behöver jag för mina skor?

Skotillbehör för kvinnor

Damskor tillbehör innehåller många saker som stöder skorna och används för att hålla skorna i gott skick. Du kan köpa damskor tillbehör från Timberland , Seeland , Footgel , Scholl . Här är några skotillbehör som diskuteras nedan:

Arch pad
Arch Pads fäster direkt på foten och anpassar sig till bågen, vilket ger komfort och lindrar smärta skapad av tappade bågar, svaga valv och fotproblem inklusive låga fötter.

Skoögla
Ett skoögla är en slits som är avsedd för att sträcka igenom en fiber eller sladd. När du snörar på dig skorna, överför du skosnören till öglorna i dina skor. Flera öljetter har legeringsringar som gör det bekvämt att sätta sladdar eller fibrer genom dem, medan andra bara är hål som borras i tyg eller läder.

Fotsulor
En fot innersula uppnår massor av mål, inklusive daglig användning, bekvämlighetshöjning, plantar fasciitis, bågstöd, häl och ledvärk som lindrar från artrit, överanvändning och skador.

Skospänne
Skospännen är stiltillbehör till skor som används av män och kvinnor som används för att fästa skon. Skospännen bildades av en mängd olika metaller, inklusive mässing, stål, silver eller guld, och spännen för ceremoniellt slitage producerades med diamanter, pärlor eller matchande ornament. Spännen används för att fästa skon.


clouse menu Stänga