up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damskor flecha flecha

Flip flops

()
load

Vilken typ av flip flops behöver jag?

Flip flops

Flip flops för kvinnor är en slags toffel, som vanligtvis används som ett slags oregelbundet slitage. Flip flops för kvinnor består av en slät sula bunden löst på basen med ett Y format band som kallas ett tåband som passerar inuti den första och andra falangen och helt båda fotens omslag eller kan vara stabil hjälp med ett band över alla tårna. Nike flip flops är också mycket utbredda nu. Du kan köpa Nike flip flops kvinnor från Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike .

Typer av flip flops jag behöver

Gummi flip flops

Dessa flip flops är den mest väsentliga och mest kända typen av skor och kan uppfattas på nästan varje fot under sommarsäsongen. Deras vanliga Y formade design är enkel, bekväm och hjälpsam utan krusiduller eller tillbehör.

Läderrem

Inte alla flip flops är utformade för att användas som stöd, vissa är utformade för modebruk. Läderremmen är unik som en bekväm utomhussko. Oavsett om de är äkta eller konstgjorda, läderband flip flops låter dig gå vidare med stöd av en standard flip flop samtidigt som du avslöjar någon form och passion.

Halmfodrad flip flop

Om du letar efter ett unikt utseende men ändå vill ha lätthet och kostnad för en gummi flip flop, gå med det halmfodrade mönstret. Denna sko verkar intressant med mitten byggd av hö, men den behåller den allmänna Y formade formen av en flip flop.


clouse menu Stänga