up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damskor flecha flecha

Ballerinas

()
load

Vilka balettskor är bättre för mig?

Balettskor

Balettskor är runda skor som normalt är lätta och ser jämförbara ut med de skor som används av ballettballerinor. Vanligtvis tillverkas ballettskor med en sällsynt bit av mjukt, flexibelt läder för toppen och innersula med en lätt vulkaniserad gummibotten med en smal häl för fortsatt stabilitet och välbefinnande. Ballettskor med flip flop är damskor för dagligt slitage som är jämförbara med och uppmuntras av kvinnors balettskor, utan att de har någon häl alls. Du kan köpa ballettskor med flip flop från Gstar , Timberland , Puma Select , Tommy Hilfiger .

Tips för att välja balettskor

1. Balettskor finns vanligtvis i två saker: tyg och läder. Du kan köpa kvalitetsballettskor i båda fallen, beroende på vad du tittar på exakt.
2. Balettskor lyckas springa obetydligt mindre än vanliga skostorlekar. Din storlek för balettskor kan vara ett till två mått mindre än din vanliga skostorlek.
3. Balettskor kommer i två typer: full sole och split sole. Med hela sulor rör sig sulan genom fotens omfattning. Med delade sulor finns en sula på fotänden och en halv sula på fotens knut. Välj en som passar dina fötter.
4. Färgen är måttligt personlig när det gäller balettskor. Vanligtvis är rosa för kvinnor och svart för män.
5. Det är en mycket bra idé att prova balettskor, gå in i butiken för att kontrollera att de är lämpliga för fötterna och köp dem sedan.


clouse menu Stänga