up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man en väst för kvinnor?

I motsats till vad du förväntar dig av ett ärmlöst plagg ger västar den största värmen och skyddet eftersom de håller din kärna isolerad. Det är kanske ett mångsidigt komplement till varje kvinnas garderob. Västar ger mer värme än du kanske inser. När din kärna är isolerad; den totala kroppstemperaturen sjunker inte, och håller dig därför varm under hela vintern. En långärmad tröja eller tröja med svarta västkvinnor räcker för att hålla dig igång utan att offra komfort och stil.

Hur väljer man västar?

Västarna finns i ett stort utbud av tyger med olika funktioner och isoleringsnivåer som avtagbara huvar och vattentäta fickor. När du väljer västen, tänk på de andra skikten du har på dig och aktiviteten du är engagerad i. Superdry , Adidas , Tommy Hilfiger och Only är de bästa tillverkarna av svettvästar för kvinnor.

Isolering

Hur mycket isolering och tyngd du behöver för en väst bör vara övervägande. En lättare fleecetröja för kvinnor är idealisk för lägre temperaturer medan en isolerad eller fodrad väst skulle vara bäst för extremt kalla temperaturer.

Material

Den andra viktiga övervägningen när du väljer en väst är valet av material. Fleecevästar är bra för andningsförmåga och lätta, men de är inte lämpliga när du möter snö eller regn. Välj i så fall vattenavvisande material eller en puffväst med vattentätt polyesterskal.

clouse menu Stänga