up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damkläder flecha flecha

Underkläder

()
load

Typer av underkläder för kvinnor

Det finns olika typer av damunderkläder som du kan välja mellan. Det grundläggande syftet bör dock vara den komfort och täckning de erbjuder. Ta en titt nedan;

Trosorna

Trosor är gjorda för att ge minimal täckning med en T formad sträng i ryggen. Trosor sitter 3 tum under midjan. Stringtrosor kan bäras med kjolar, klänningar, leggings och strumpbyxor. G String ger minst täckning. I likhet med stringtrosan är den utformad som en T form med en mycket tunnare sträng i ryggen. De tenderar att vara gjorda med mer känsliga tyger som siden, satin och spetsar.

Hipstern

Midjebandet av denna typ av underkläder sitter precis vid höfterna under midjan. Den har lågskurna benhål. För komfort och stil finns hipsterunderkläder i olika tyger, inklusive spets, bomull, mesh och mikrofiber. Du kan bära den med låga jeans och byxor.

Bikini

En bikini liknar korta underkläder; det ger låg täckning. Den har högklippta benhål och sitter 3 tum under midjan. Bikinier är supermångsidiga och du kan bära dem med allt från jeans till minikjolar som du vill.

Boyshorts

Boyshorts liknar hipstern men de får en mer rektangulär form än andra typer av underkläder. De har också lågskuren benlängd. Bomull, nylon och mikrofiber är de material som vanligtvis används i killbyxor. Levis , Superdry , Puma Select och Puma erbjuder den bästa kollektionen av bekväma damunderkläder.

Tanga Brief

Dessa typer av underkläder ger måttlig till minimal täckning. De ligger mellan en string och en bikini. Du kan bära en tanga shorts med bodycon kjolar, tights och leggings.

clouse menu Stänga