up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilken pyjamas väljer jag?

När det gäller att köpa pyjamas till kvinnor måste du tänka på några viktiga faktorer. Att hitta rätt pyjamas som passar dina behov kan vara knepigt. När allt kommer omkring beror god sömn mycket på bra nattkläder. Vi hjälper dig att hitta den bästa som du bör välja med hjälp av följande tips, ta en titt nedan;

Komforten

Du kan inte sova ordentligt om du inte har bekväma nattkläder. Komfort bör vara din första prioritet. Kolla in resåren, knapparna och tyget på dampyjamasen innan du väljer att undvika obehag efteråt.

Passningen

Se till att pyjamas du köper passar din kropp. Det ska varken vara för löst eller tätt. Kolla in snäpparna, resåren, knapparna och remmarna så att de inte stör dig. Eftersom kvinnor har olika kroppstyper bör du välja den som komplimangerar din typ.

Tyget

Valet av tyg varierar från person till person. Vissa gillar att sova i sidenpyjamas medan andra gillar att bära bomullsprylar. Pyjamas är gjorda av olika material och du bör välja den som passar din livsstil. Bomull är det vanligaste materialet eftersom det andas och är lätt. Flanellpyjamas är populära för sin värme och passar perfekt under vintersäsongen. Det bästa alternativet är siden. Den balanserar kroppstemperaturen och kan bäras i både varma och svala klimat. Superdry , Tommy Hilfiger , Diesel , Dolce and Gabbana erbjuder den bästa kollektionen av dampyjamas.

clouse menu Stänga