up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damkläder flecha flecha

Pikétröjor

()
load

Välj de bästa pikétröjorna för kvinnor

På stilens spektrum faller pikétröjor mellan en klänningsskjorta och en t shirt. De är en stor överklagande som kan bäras för evenemang som varken är avslappnade eller formella.
När du letar efter de bästa pikétröjorna för kvinnor finns det tre viktiga aspekter som bör beaktas. Ta en titt nedan;

Material

Material är en av de viktigaste elementen som du bör tänka på när du väljer en pikétröja. Pikétröjorna finns i ett brett utbud av tyger från naturligt till syntet. Pikétröjor i bomull för kvinnor, blandad bomull, polyester och prestandamaterial är de vanligaste tygerna.

Passningen

Längd, bredd och ärmar är de tre faktorerna som spelar en avgörande roll för rätt passform för kvinnors pikétröjor. Rätt pikétröja ska passa och smickra din kropp. Se till att den t shirt med v ringning som du väljer ska se passande ut. Ärmarna ska passa tätt runt biceps.

Stickningen

Tygkonstruktion spelar en nyckelroll i ditt val av en pikétröja. Pique och jersey är de mest populära stickmönstren för pikétröjor. Jersey stickade pikétröjor är idealiska för vardagligt slitage eftersom de är lätta och flexibla.

Pikétröjor i stickat mönster är tyngre och lämpar sig för formellt slitage. Superdry , Adidas originals , Vans , Tommy Hilfiger erbjuder högkvalitativa långärmade pikétröjor för kvinnor och ärmlösa pikétröjor för kvinnor.clouse menu Stänga