up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damkläder flecha flecha

Klänningar

()
load

Typer av klänningar för kvinnor

När det gäller damklänningar finns det oändliga val att välja mellan, ta en titt nedan på några av de mest populära typerna av damklänningar;

Midiklänning

De kommer mellan en maxi och en miniklänning och är idealiska för de tillfällen då du är tveksam till formaliteten i ett tillfälle. Dessa klädstilar kan ha valfri längd på ärmar och halsringning och passa alla kroppsformer. Du kan hitta mini långärmade klänningar för kvinnor också på marknaden.

Klänning utanför axeln

Dessa klänningar visar upp dina axlar och ser eleganta ut. Off the shoulder stilen bärs av många kändisar på röda mattan och evenemang. Dessutom Levis , Superdry , Adidas originals och Gstar erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa vinterklänningar för kvinnor.

Skiftklänningen

Skiftklänningen har länge varit i trend och har en enkel, boxig formstil. Klänningen är vanligtvis kort och ärmlös och ser ut att hänga från axlarna. Du kan styla den här klänningen med en jacka med lock och klackar för att skapa ett anständigt utseende.

Bodycon klänning

Bodycon klänningen är en tätt passande klänning som accentuerar din figur. Dessa klänningar är gjorda av töjbara material och är perfekta för utekvällar och kvällsfester. Bodycon är det perfekta klänningsvalet för kvinnor som har vackra kurvor och figurer som ser mer smickrande ut i den här klänningen. Du kan också få en mängd olika arbetsklänningar för kvinnor i bodycon klädstil.

Omlottklänning

Omslagsklänningen är en annan snygg typ av damkläder som omsluter klänningens ena sida med den andra och knyter fram eller bak med tyg. Dessa blygsamma klänningar för kvinnor har en klassisk silhuett och är perfekta för alla evenemang och vardagliga utflykter.clouse menu Stänga