up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilken kjol väljer jag?

Oavsett årstid är kjolar en av de mest älskvärda kläderna bland tjejer. Under vintrar ger smala stickade midisar ett bekvämt hemma outfit alternativ. På våren ser de blommiga och färgblockerade randiga kjolarna extremt mysiga och eleganta ut.
Under sommaren kan kjolar av lättare tyger som bomull eller slätt siden vara bra val. Därför har kvinnor gott om val för alla årstider och de kan njuta av kjolar under hela året med all nåd.
Precis som alla andra saker i livet handlar det om balans. Det finns säkert många olika typer av kjolar att välja mellan, men vad man ska bära ovanpå kräver lite eftertanke. Du måste veta vad som kommer att se bra ut med kjolen du har på dig för att göra ett stiluttalande. Ta en titt nedan på kjolarna du kan välja;

Wrap kjolar och vita tees

Våren är den bästa tiden att bära tryckta och levande omlottkjolar. Kombinera A linjens silhuetter eller svarta kjolar för kvinnor med en vit vit T shirt, tucked or untuck, som du föredrar.

Kjolar med hög midja med beskurna stickningar

Bortsett från blommönster är prickar och djurprintar populära val bland kvinnor idag. Du kan bära midikjolen med hög midja och de enfärgade beskurna koftorna för en vintageinspirerad look. Levis , Superdry , Adidas originals och Gstar erbjuder långa kjolar för kvinnor.

Halka kjolar och boxiga skjortor

För en avslappnad look kan du bära en silkeskjol eller jeanskjolar för kvinnor med en rymlig t shirt eller en boxad stickad tröja. Denna outfit känns otroligt bekväm och bara du kommer att veta det!

clouse menu Stänga