up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damkläder flecha flecha

Huvtröjor

()
load

Hur väljer jag en tröja?

När det gäller vinterkläder har vi massor av ytterkläder att välja mellan, till exempel tröjor, jackor, rockar, hoodies och tröjor. Men när vädret är lite svalt väljer du ofta enkel klädsel som håller dig varm istället för att bära jackor och rockar.
Vanligtvis är tröjor trendiga plagg som kan bäras för olika aktiviteter över säsonger tack vare mångsidigheten som knyts till dem. Levis , Superdry , Adidas originals och Gstar designar och erbjuder de bästa tröjorna för kvinnor.
Om du vill lägga på lager för vintern är tröjor en bekväm häftklammer att ha i garderoben. Mysiga, varma och lämpliga för nästan alla kläder, tröjor finns i ett antal olika stilar och material.

Tänk på materialet i en tröja

Några av de vanligaste materialen som används i tröjor är polyester, bomull och en blandning av två. Bomull är ett mjukt och andningsbart material medan polyester är hållbart och snabbtorkande. Fleece är det bästa materialet i tröjor som är extra isolerande. Spandexmaterialet i långa tröjor för kvinnor ger flexibilitet och stretch som gör det mer bekvämt att ha på sig hela dagen.

Tänk på stilen på en tröja

Det finns ett stort utbud av mönster och stygn, till exempel ärmlösa tröjor, snittärmade tröjor med topplängd och långa. Du kan också välja bland dragkedjor med huva med dragkedja för att dra över för att passa dina stylingbehov och preferenser.

clouse menu Stänga