up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Damkläder flecha flecha

Badkläder

()
load

Vilken typ av badkläder är bättre för mig?

När det gäller att välja de bästa badkläderna för kvinnor för alla vattensportaktiviteter måste du tänka på följande faktorer;

Välj badklädstil enligt din aktivitet

Hur mycket sol exponering du kommer att möta och hur du kommer att röra dig för att bestämma valet av badkläder. Till exempel, om du spenderar mycket tid på att duka vågorna, är damkläder i två delar det bästa valet.

Täckning du behöver

Om du vill tillbringa lite tid på stranden och snorkla och sola, skulle ett utslagskydd och korta shorts vara idealiskt för att begränsa solens exponering. Superdry , Adidas originals , Puma och Adidas är de bästa märkena som erbjuder badkläder av hög kvalitet för kvinnor.

Bestäm tyget och designen

Tyg och färg på badkläderna bör väljas efter säsong och användning. Tyget måste andas, snabbtorkande, bekvämt och hållbart. De mest populära tygvalen är neopren, nylon, polyester och trikå.
Låt oss prata om baddräktbandstilar för kvinnor nedan;

Remmarna på dambadkläder blir populära; funktionaliteten måste dock vara det väsentliga elementet att tänka på. När du väljer en baddräkt, kom ihåg att bredare band ger mer komfort och stöd än smala remmar.

• Justerbara remmar gör att kvinnor kan lossa eller dra åt remmarna efter behov beroende på deras kroppstyp.
• Baddräkter för kvinnor är lätta att ta på och av, särskilt när tyget är blött.
• Badkläder med racerback eller korsning ger en säker passform samtidigt som de ger god rörelse för armen och axlarna.


clouse menu Stänga