up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Dam tillbehör flecha flecha

Plånböcker

()
load

Hur väljer jag en plånbok för kvinnor?

Plånböcker för kvinnor omfattar plånböcker med massor av kortöppningar, innerfickor och ett myntfack med dragkedja. I dessa plånböcker har allt sin position. De är inte betydligt anpassade för specifika mål eller funktioner. Du kan köpa plånböcker för kvinnor från Levis , Superdry , Lacoste , Adidas , Tommy Hilfiger .

Tips för att välja plånböcker för kvinnor

1. Undersök materialen noga för att välja den perfekta plånboken. Bomull och konstgjorda tyger är okej val, men de försvinner snabbt och börjar avslöja deras ålder väldigt direkt. Läder är det mest lämpliga valet. Det finns dock många sorters läder, och det kan vara svårt att välja. Konstlädret har en utmärkt balans inom stabilitet och uthållighet.
2. Det finns massor av mode som är klara på marknaden nu från klassiskt, till moderniserat eller realistiskt. Vilken du än tror glädjer din personlighet och din mode helt bör du välja den plånboken. Plånboksmode är normalt relevant för ens krav och krav.
3. Lättillgängliga plånböcker är en ny favoritprodukt. I vår ofta kontantfria miljö tittar fler kunder på plånböcker som gör att de enkelt kan ta ut sina kreditkort. Naturligtvis är de flesta plånböcker för kvinnor handhållna, vilket indikerar att de är utsatta och snabbt kan bli stulna. Medan du vill att din plånbok ska vara enkel att komma åt själv behöver du inte en som är enkel åtkomst för rånare. För att förbättra skyddet för dina kontanter, kort och ID kort kan externa tilläggsklipp säkert säkra dina kort och pengar.


clouse menu Stänga