up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilket paraply vill jag ha?

Ett paraply eller solskydd är ett vikbart lock som upprätthålls av trä eller legeringsribbor som normalt är installerat på en trä , legerings eller plastaxel. Det uppfanns för att skydda en person från regn eller hårda solstrålar. Paraplyer för kvinnor finns ofta i ljusa färger och blommönster. Du kan köpa paraplyer för kvinnor från Cerda Group .

Tips för att välja ett paraply

1. Välj ett paraply som är cirka 10 eller 11 tum högt eftersom ett stort, välvd paraply är en bra kod för giltig säkerhet. Paraplyer som stod i den här storleksskalan tillät den bästa blandningen av täckning och skydd.
2. En ventilerad baldakin är bäst i alla situationer. När du står inför vind och regn, hjälper ett ventilerat eller dubbelt lager tygskydd att paraplyet inte glider in och ut. Du håller dig torr när vinden korsar den istället för att ändra den.
3. Välj ett paraply vars handtag är bekvämt att bära i endera handen. Föredra ett grepp som är tunt och vadderat för bästa bekvämlighet. Välj inte paraplyer med handtag som ser massiva, tunga eller svåra att bära.
4. Ett handtag som fälls i endast två divisioner är mycket lämpligt. Ramen som kollapsar i många delar är vanligtvis inte lika fast och fungerar kanske inte lika jämnt som en med några kurvor och hål. Fler divisioner kan också skapa fler positioner för fingrarna att bli pressade.
5. Försök att välja paraply från en pålitlig butik och läs kommentarerna innan du köper.


clouse menu Stänga