up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Dam tillbehör flecha flecha

Mössor och kepsar

()
load

Kepsar och hattar trender för kvinnor

Kepsar för kvinnor

En keps är ett slags lätt och jämnt huvudbonad, normalt med visir. Kepsar har toppar som passar väldigt nära huvudet. Kepsar för kvinnor har vanligtvis visir eller ingen kant alls.

Trender av kepsar

Basebollkeps
Detta är den mest populära av alla kepsar och uttrycker en informell atmosfär. Kanten på locket är mer utsträckt på grund av att dölja ansiktet och har också dekorerade logotyper på lockets framsida.

Fedora Cap
Det här är väldigt enkla och snygga kepsar med böjda kanter. Den har också ett sidenmaterial av besläktad eller motsatt färg som fästs i botten av huvudet.

Sun Cap
Som titeln symboliserar används dessa ofta för att tillfredsställa kroppens spets från solljuset och bärs regelbundet informellt. Kanten på locket kan ha en varierande storlek och mode med svängar.

Hattar för kvinnor

Kvinnors hattar är huvudbeklädnader som används för många ändamål, inklusive skydd mot vädersituationer, konventionella skäl som universitetskallelse, religiösa ändamål, skydd eller som stilassistent. Du kan köpa damhattar från Levis , Superdry , Adidas originals , Nike , Vans .

clouse menu Stänga