up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Typer av handskar för kvinnor

En handske är ett föremål som täcker handen. Handskar har normalt olika fodral eller hål för varje siffra och tummen. Handskar används vanligtvis för att skydda händerna från kyla på vintrar. Vissa handskar används i laboratorier och sjukhus för att undvika direktkontakt med skadliga kemikalier. Damhandskar finns i olika utföranden och färger. Du kan köpa damhandskar från Levis , Superdry , Tommy Hilfiger , Pepe Jeans .

Typer av handskar för kvinnor

Kvällshandskar
Kvinnors kvällshandskar eller prestandahandskar är armlånga klädhandskar. Det finns tre kategorier: handled, armbåge och prestanda eller full längd.

Gymhandskar
För kvinnor som besöker gymmet kan handskar vara all skillnad i din strävan efter hälsa. Gymhandskar gör det mer bekvämt att höja vikter, skydda händerna från skador och skärning och mycket mer.

Fingerlösa vantar
Om du regelbundet använder din mobil eller bärbar dator kan en uppsättning fingerlösa handskar hjälpa dig att arbeta utan att tappa all värme eller mode. Dessa handskar gör det också bekvämare att bära på koppar och andra saker.

Pälshandskar
Pälshandskar har normalt bara päls genom handledsdelen av handsken. Så en pälshandske kan vara vilken som helst handske med lite päls som projiceras för mode. Ser fantastiskt ut med en päls.

Körhandskar
Körhandskar har extra grepp än dina händer kan. De stoppar också svett och olja från att ta tag i ratten, vilket kan tjäna till att stabilisera bilen.


clouse menu Stänga