up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Vilken typ av handduk behöver jag?

En handduk är en del av permeabel trasa eller papper som används för att torka eller torka en kropp eller ett överdrag. På marknaden finns olika typer av tyghanddukar för kvinnor , inklusive handdukar, duschhanddukar, badrockar och kökshanddukar. Vid havet använder folk badhanddukar. Du kan köpa handdukar för kvinnor från Oxbow , Dolce and Gabbana , Billabong , Calvin Klein

Tips för att välja den typ av handduk du behöver

• Handdukar kommer i olika mått som du måste tänka på innan du köper. En vanlig badhandduk för tömning efter bad eller dusch är 27 x 52 tum.
• Badhanddukens vikt vägs i gram per kvadratmeter, och denna siffra varierar mellan 300 900. En handduk på 300 400 gram är mer ömtålig och tunnare, vilket gör den perfekt att använda.
• Dagliga handdukar är vanligtvis gjorda av vanlig bomull. Turkisk bomull, å andra sidan, har större trådar som ger handdukar ökad uthållighet och en mer flexibel känsla. Handdukar tillverkade av turkisk bomull har större, mer fasta ringar av fiber som innehåller mycket dimma och begränsar värme. Välj turkisk bomull om du föredrar en tjock, bekväm känsla. De blir också mer flexibla och fjädrande för varje tvätt.
• Handdukar kan ge värme och en perfekt finish till ett badrum, så analysera att välja en hög i en rolig accentskugga eller design.
• Genom att lägga in kort tid och styrka i valprocessen får du handdukar som kombinerar både mode och bekvämlighet med ditt badrum.


clouse menu Stänga